Tietoja minusta

Oma kuva
Toimintaterapeutiksi tullut tradenomi ja tuore rintamamiestalon asuja kerää asioita blogiin muistin tueksi ja konkretisoi ajatuksia kirjoittamalla.

lauantai 26. toukokuuta 2012

Who's interested in balls?



Hahaa, ei SELLAISISTA palloista vaan treenipalloista! Laitoinkin jo aiemmin linkin Gymstickin antistress-palloihin - kummallista muuten, että tuotteilla ei ole oikeasti omaa sivua, vaan jouduin tyytymään johonkin Prisman sivuun! Huomasin boolsseista jutun Turkulaisessa joskus tässä keväällä ja ajattelin, että täytyy ottaa jemmaan tämä, että muistaa tämmöistenkin välineiden olemassaolon sitten joskus kun pitää jollekin olla avuksi.

Palloja myydään sekä stressi- että treenipalloina, ja niitä voi ostaa kolmen paketissa. Palloja on siis kolmea eri rankkuusastetta ja niissä on tasoa kuvaava hauskanen naama. Jutussa todettiin, että puristelupalloja voi käyttää puristusvoiman kehittämiseen ja verenkierron aktivoimiseen käsi- ja olkavarren alueella ja sopivat erityisesti kuntoutukseen. Meidän aluehan alkaa siitä olkapäästä, right?

Itsehän luulin palloja ensin kuntopalloiksi - siis jalkapalloa vähän isommiksi treenipalloiksi. Taidankin myydä idean Gymstickille. Olisi niin kiva, kun istumaannousuja tehdessä tuijottaisi vastaan joku näistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti