Tietoja minusta

Oma kuva
Toimintaterapeutiksi tullut tradenomi ja tuore rintamamiestalon asuja kerää asioita blogiin muistin tueksi ja konkretisoi ajatuksia kirjoittamalla.

tiistai 8. toukokuuta 2012

Kankaanpainantaa, raskausteema

Hauskuus koitti 2010 syksyllä, kun kankaanpainannan ja silkkimaalauksen kurssi alkoi. Olin aluksi hieman epäileväinen, mutta sehän olikin hauskaa! Innostuin niin, että tein vielä joululahjoiksi paitoja ja kalsareita, ovat muuten kuvat jäljellä vieläkin ahkerasta pesusta huolimatta. Kuten näkyy, oli minulla vähän apureitakin, joten ei ihme, että onnasi. 

Toteutuksesta: Puupalikoihin on liimattu vaahtomuovista leikatut kuviot. Väriä sai sutia aika reilusti, ja muovissa olevat reiät tekivät lopputuloksesta hieman pilkukkaan. Viimeistelin kuvan vielä siveltimellä, sen verran reunat jäivät epäsiisteiksi. Leimasimiahan voi tehdä mistä haluaa, esimerkiksi hedelmistä ja vihanneksista saa ilman liimaamista - mitä vähemmän askartelua, sen parempi - mainioita leimasimia. Perunahan on perinteinen ja sitä pystyy myös helposti veistelemään haluamaansa malliin. 

Kurssilla teimme surullisenkuuluisan portfolion, jonka erikeepperin avulla kursin kokoon. Ei siinä muuta surullista, kuin ettei se ole kovin edustavaa luettavaa. Askartelu... Mutta siitäpä lähti itämään idea tästä blogista.

Karvaiset lapseni Leo (vas.) ja Osku patsastelevat leimasimien kanssa.



Tämä on paidanjatke isomahaiselle (yleensä raskaanaolevat).



Samaisesta vaahtomuovista ja verkkokankaasta syntyi töpötin. Alla on pehmusteena jotain pesunkestävää.
...ja toinen vatsanpeitin. Tässä oli apuna myös ohuesta kalvosta tehty sabluuna.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti