Tietoja minusta

Oma kuva
Toimintaterapeutiksi tullut tradenomi ja tuore rintamamiestalon asuja kerää asioita blogiin muistin tueksi ja konkretisoi ajatuksia kirjoittamalla.

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hulahulluus

Kyllä kapitalisti on ovela! Yhdelle vatipäälle kun saa myytyä tuotteen niin hyvin, että tämä kyseinen henkilö suosittelee sitä esim. kolmelle, joista kukin suosittelee sitä kolmelle jne, niin ei aikaakaan kun varasto on tyhjä. Minimipanoksella maksimituotos! Tämä toimii erityisen hyvin noin vuoden vanhojen lasten äitien kohdalla. Myy yhdelle, myyt kaikille. Kukaan ei kyseenalaista. Kaikki ostavat. Jotkut jopa käyttävät!

Edellinen perustuu tositarinaan. Eräällä foorumilla, jossa kirjoittelee muuten suhteellisen järkipäistä porukkaa, on räjähtänyt yhdenlainen joukkohysteria. Nimittäin hulavanteeseen! Muistaakseni ensimmäinen osti vanteen treenatakseen vyötärönseutua häämekon sopivuuden maksimoimiseksi, ja siitä se sitten lähti. Tällä hetkellä ymmärtääkseni ainakin kymmenen on hankkinut välineen, ja varmaan vähintään saman verran mietiskelee, että pitäiskö. Varmasti tässä kohtaa jo arvataan, että minä kuulun ensinmainittuihin, olenhan yllytyshullu nimenomaan treenivälineiden kohdalla. Ostosteeveestä en sentään ole hankkinut mitään, Anttilasta ostin joskus ministepperin, joka jäi kyllä kaappiin. Nyt kuitenkin tämä hula-asia on aivan eri! Sitä tulee käytettyä!

Itse hankkimani vanne painaa 1,2kg ja maksoi 24,90€. Tiedän, että esim. näitä on hankittu (toki saa myös sadasta eri verkkokaupasta ja tavarataloista, linkit ekoihin, mitkä tuli haulla):
Eco Body hula ring
Gymstick hula ring



Sain renkaan kotiin perjantaina, jolloin piti tietysti vetää ekat treenit. Jotkut kanssasisaret ilmeisesti vetelivät maksimitreenejä jo ensimmäisellä kerralla, mutta ajattelin, että pidetään nyt järki kädessä, sen verran kun sitä vielä on. Hulasin (tämä on korrekti verbi kuvaamaan toimintaa) ehkä viisi minuuttia, josta ehkä puolet hula oli menossa jossain muualla kuin minun vyötärölläni. Mies ja lapsi katsoivat, mies oli hiljaa, lapsi nauroi. Hyvä, että voin olla jopa kahdella tavalla hyödyksi samaan aikaan, kaventaa omaa vyötäröä ja huvittaa lasta! Miehen naamalta en osannut lukea oikein mitään. Pikkuhiljaa vanne alkoi pysyä siellä missä pitää, ja hauskaahan se on! Kunnon muzak taustalle vaan, niin aika suorastaan lentää! Pikkuisen kirvisteli lonkkaluita, kyljet sen sijaan turtuivat aika nopeasti. Viisi minuuttia oli ekalla kyllä aika maksimi. Toisin kuin seuraavana päivänä, enkä tarkoita nyt että silloinhan vetelin jo puoli tuntia. Suosittelen kaikille hulausamatööreille kietomaan esimerkiksi paksun kaulaliinan alueelle alin kylkiluu - häpyluu, välttääkseen kivun ja ehkä myös tämän:


Kokeilleet ovat raportoineet tuloksia jo kahdessa viikossa, joten innolla odottelen! Jos pelkkä tautinen vispaaminen ei innosta, voi katsoa ideoita monipuolisempaan harjoitteluun esimerkiksi täältä. Muista mitata vyötärö etukäteen, niin ei ruhjeet kasvata ympärystä!

1 kommentti:

  1. Sä saat tän ilmaistua tän niin hauskasti. Kätevää kyllä jos kuntoillessa lapsikin viihtyy ;)

    VastaaPoista